KORZO PARK

je mesto koje nudi novu i atraktivna igraonicu. Nalazi se u ulici Bulevar Evrope br.33 (mapa),

Nudimo Vam prijatan ambijent gde će vaša deca imati nezaboravno druženje, igranje ili slavlje, kako bi im vreme provedeno kod nas ostalo u nezaboravnom sećanju.

Ono što je novo jeste da posetioci mogu da donesu svoju hranu i piće, a jedini uslov za to je plaćanje ulaznice na ulazu u Korzo park. Sve na jednom mestu, kafić, restoran, igraonica, rođendaonica, mesto za druženje i sve ono što vi ponesete, a najbitnije je dobro raspoloženje.

U našoj igraonici pored svakodnevne i neiscrpne zabave, roditelji i deca imaju priliku da organizuju nezaboravne rođendanske proslave. U dečijem kutku Korzo parka sve je podređeno dečijoj zabavi.

Za roditelje je tu prijatan, ugodan ambijent sa pogledom na Vaše mališane. Na raspolaganju Vam je besplatan WiFi bežični Internet po najvećoj brzini, uvek uz dobru muziku.

Uvereni smo da ćete se kod nas osećati prijatno i sigurno!

Radno vreme Korzo parka je od 8h do 23h.

 

GALERIJA    RASPORED ČASOVA  Drugari, ovde možete preuzeti raspored časova za školu, potpuno besplatno, i odštampati!

 


Sve informacije koje su Vam potrebne možete dobiti na telefon +381 64 80 10 360 I +381 64-80-10-370 , ili ako Vam je lakše možete nam poslati mail na adresu: korzopark@gmail.com ili doći lično na adresu.


Podeli na društvenim mrežama