Otvoreni Korzo park je počeo sa radom!

Stiglo je proleće! Otvoreni deo Korzo parka je počeo sa radom! Spremili smo puno novih zanimacija za mališane. Mislili smo i na velike i na male.

Korzo park na otvorenom nudi dva velika igrališta, od kojih se na jednom nalaze tramboline za decu od 3-9 godina, zatim tobogani, vozić, vrteška, klackalice, bazen sa lopticama i razne igračke u kojima će vaša deca uživati. Na drugom igralištu očekuju vas velike “cirkus tramboline” koje su namenjene deci preko 7 godina, kao i dvorac na naduvavanje, pesak i razne penjalice…

Zatvoreni deo, na dva nivoa je i dalje na raspolaganju, tako da od ove godine loše vreme nije problem.

Dok vaši mališani, uživaju u igranjcu, vi možete da se opustite u našem prelepom ambijentu uz kafu, sok, gaziranu ili negaziranu vodu.

I da, mogućnost proslave rođendana svakako postoji! U klimatizovanom prostoru ili izdvojeno na otvorenom delu zabavnog parka, odluka je na vama!

Neki kažu da je naš prostor kao iz dečije mašte, podstiče kreativnost i unapređuje fizičke i društvene sposobnosti kod deteta. Vi ste zaduženi za izbor novih atrakcija. Osluškivali smo vaše želje i nastojali da vam ih ostvarimo.

Nova sezona je krenula, trk u Korzo park da vidite šta smo vam sve pripremili!

 

Podeli na društvenim mrežama